petak, 14. listopada 2011.

Eveline micelarna

Danas sam u DM-u kupila Eveline micelarnu po cijeni od 25 kn. To je idealan proizvod i za one koji imaju najosjetljiviju kožu, te je idealno i za skidanje šminke s očiju, pa čak i vodootporne, U sebi sadrži micele koji privlače čestice šminke na sebe te tako učinkovito uklanjaju šminku. Koža je poslije čista i glatke, micelarna popravlja stanje kože i umanjuje pojavu nepravilnosti.

Čitala sam po forumima da se žene žale da ih Eveline peče za oči, ali ja nisam imala takvih problema, očistila sam maskaru bez problema i koža me uopće ne steže, nisam morala ni kremu staviti poslije na lice. Piše da u sebi osim micela sadrži ActiGen3A - usporava starenje stanica kože, AntiOxygen - štiti od slobodnih radikala, hijaluronsku kiselinu - duboko vlaži, kolagen, retinol, matične stanice biljaka, d-panthenol i alantoin (lajkam ove sastojke ;)
Mojoj frendici je totalno reducirala skakanje prišteva na bradi, i sad slobodno jede na tone čokolade. Juhuu!
Ovo je definitivno najjefitnija micelarna, dok se cijene drugih kreću od 70 kn na dalje.

 Osim ove micelarne imala sam priliku isprobati i Vichyevu, koja je jedna od najhvaljenih, i defitnivno preporučam, ako hoćete ići na sigurno da vas neće peći za oči.
Vichy košta oko 70 kn - 250ml, postoji i  Bioderma oko 100kn - 250ml, ali također postoji i Bioderma od pola litre po cijeni oko 100 kn, tak da je ovo definitvno bolja opcija jer se nekima micelarna jako brzo troši. Ovo je preporuka za sve tipove kože, bilo za čišćenje lica prije spavanja ili za uklanjanje šminke.

Ne znam zašto prije nisam ovo otkrila...

Nema komentara:

Objavi komentar