ponedjeljak, 5. prosinca 2011.

Leave in regeneratori u spreju

Osobno sam isprobala 4 vrste regeneratora. Na to me ponukala moja valovita- kovrčava kosa koju nisam šišala pa je ispucala, redovno je bila naelektrizirana, zapetljana i suha. Regeneratore izbjegavam jer mi spuste kosu kad je mekana, ne volim to.
 Pa sam kupila Gliss kur total repair 19 za suhu i oštećenu kosu, nije neki miris, jer ima i puno boljih Gliss kura po tom kriteriju tj oni po meni definitivno imaju najbolje mirise. Ali birala sam po vrsti kose. I bio mi je super, kosa mi je postala manje suha, super je bio za moje jednomjesečno raščešljavanje :D, i smanjivanje elektriciteta. Navodno ima 19 različitih ulja.

Nakon ovog odlučila sam se za neki drugi Gliss kur koji bolje miriši a opet je za suhu kosu, pa sam odabrala Gliss kur Nutri protect. Ali on mi nije baš djelovao, tak da bi ga preporučila onima sa tanjom kosom. Nije mi baš pomagao u raščešljavanju, niti mi je baš hranio kosu.

Dok sam se ošišala više nisam koristila te regeneratore, dok nisam na nagradnoj igri dobila dvofazni sprej Pantene Aqualight. Koji je po meni obična mirišljava vodica, parfem za kosu, ako idete van i kosa vam smrdi po dimu onda je to za vas, ako vam se ne da prati kosu, pa ju želite samo osvježiti onda je ovo za vas. Nisam primijetila niti da raščešljava, niti da hrani. Čista 0, ne znam kak neko može bit oduševljen s ovim proizvodom.
Sad kad su mi se opet počele stvarati dredle, hihihi, pogađate jer ne koristim regenerator. Mislila sam opet kupit neki, pa sam kupila Nivea long repair jer me oduševio šampon. I kosa mi je odmah mekša, ali ima volumen, možda i previše, uglavnom hrani kosu, piše da sadrži ulja i keratin. 

Obično prije samog pranja natopim kosu ovakvim regeneratorom da mi služi kao maska.
Moj pobjednik je Gliss kur total repair 19, pa dok potrošim Niveu, negdi za godinu dana :P, prelazim na njega nazad. Postoji još jedan proizvod od Gliss kura koji mi je bio super, a to je maska Gliss kur Oil nutritive repair butter kur - prekrasno miriši, definira kosu, ko neki maslac je, dugo traje, hrani kosu.

Nema komentara:

Objavi komentar